Kontaktirajte nas
TEL: + 86-574-62735995
E-mail: sales@syil.com.cn
Adresa: # 20 GaoFan Road, industrijska zona Xiaodong, Yuyao City, Zhejiang, Kina.
Dom > Vijesti > Sadržaj
Metoda stezanja
May 11, 2017

1, sve stezaljke su duge i kratke vertikale.

2, stezanje vijka: visina stezanja ne smije biti manja od 10 mm, pri obradi dijela treba odrediti visinu stezanja i visinu obrade. Visina obrade treba biti oko 5 mm iznad vise ravnine, s ciljem da se osigura čvrstoća bez ugrožavanja vise. Ova vrsta učvršćenja je općenito stezanje, visina pričvršćivanja također je povezana s veličinom obratka, veći dio, odgovarajuće povećanje visine učvršćenja.

3, pričvršćivanje na stisak: šperploča sa šifrom Aberdeen na stolu, radni dio s vijkom na steznoj ploči, ova mapa pogodna je za visinu pričvršćenja i kapacitet obrade većeg obratka, općenito velikog obratka, bolji učinak

4, kvačica za željezo: obrada je velika, visina mape nije dovoljna, ali također nije dopuštena na dnu zatezne žice, a zatim s željeznim zupčanikom. Ova vrsta stezanja treba biti drugo stezanje, prvi kod je dobar četverokut, obrađujući druge dijelove, a zatim kodiraju četiri strane, obrađujući četiri ugla. Kada je drugi stezanje, ne dopustite da se obradni dio labav, prvi kôd, a zatim labav. Možete i kodirati na obje strane, obrađujući druge dvije strane. Hvala na pozornosti na CNC Automation Micro: CNCAUT.

5, pričvršćivanje alata: promjer 10 mm ili više, duljina stezanja ne manje od 30 mm; Promjer 10 mm ispod, duljina stezanja ne manje od 20 mm. Izrežite alat da bude jaka, kako biste spriječili nož i izravno u obradni dio.